Kotimainen & turvallinen

mäntykutteri

Eläinten hyvinvointi edellä

Laatulastu on bakteeriton ja vähäpölyinen, taatusti puhdas ja terveellinen kutterikuivike kaikkiin eläinsuojiin, kaikille eläimille.
Bakteeriton ja turvallinen-leima
BAKTEERITON

Laatulastun raaka-aineena käytetään puhdasta, suomalaista mäntykutteria. Tutkitusti männyssä itsessään on bakteereja hävittävä ominaisuus.TURVALLINEN

Laatulastun kuivike on Ruokaviraston tarkastama ja hyväksymä.

Imukykyinen ja riittoisa-leima
IMUKYKYINEN

Kuivike on muokattu tiettyyn kosteusprosenttiin, jotta imukykyisyys maksimoituu. Kuivikkeen seassa on hienompijakoista lastua, joka painuu kuivikepatjan pohjalle imien tehokkaasti tulevan kosteuden. Kuivikepatjan päälle jäävä, partikkelikooltaan suurempi kerros pysyy hyvin eläimen alla.

RIITTOISA

Asiakkaamme kiittävät kuivikkeemme pehmeyttä ja kuohkeutta. Laatulastu levittyy helposti paaleista, ei vaadi murskausta tai hajoitusta ennen levittämistä. Ominaisuus parantaa kuivikkeen riittoisuutta, sillä kuivike levittyy suoraan tasaiseksi patjaksi paakkujen sijaan. Laatulastun irtonaisuuden vuoksi se voidaan sekoittaa turpeen kanssa ja kuivike toimii koneellisesti kuivittavissa navetoissa.

Tasalaatuinen ja vähäpölyinen leima
TASALAATUINEN

Valmistusvaiheessa kuivike prosessoidaan linjastossamme optimaaliseen lastukokoon. Laatulastu on näin ollen aina tasalaatuista.

VÄHÄPÖLYINEN

Kuivikkeen valmistuksessa panostetaan pölyn poistoon, jotta kuivikkeen käytettävyys olisi paras mahdollinen.

Ympäristön hyvinvointi

Laatulastun mäntykutteri on kotimainen tuote, jonka valmistuksessa myös ympäristö on tärkeä.................................................................

Ympäristövaikutukset

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.